Wednesday, September 22, 2010

Berbuka di Italiannis OU

Sila layan,ne entry lame diperam masam

Lama plak asenye aku xberbloggin. Konon sebok la kekdahnye. Padahal kat opis duk sebok bace gosip, bos lalu sebok wat2 buzy. Hadorr je lah. Anyway ne pun aku malas nk menulis tapi sebab lame sangat da xupdate kan, so aku nak post gambar gorgeous kwn2 aku. Aku xgorgeous hokey sebab masa ne aku nampak cam si preggy tunggu nak bersalin. (Kekdahnye selalu aku gorgeous je. Time ne je x). Hadorr je lah. Bulan pose pun boleh riak.

Eh. Nak sambung description sikit lagi lah. Kami lama dah xjumpe berempat. Kekdahnye masing-masing da jadi career women. Sebok la cik jah oii. Sorang duk Kuantan, sorang duk Shah Alam yang sorang lagi plak duk Puchong. Aku bese la orang KL. Punggah!!!. Orang ulu ngaku jadi orang KL la plak kan. Memang tadak plan apa pun, tapi bile rasa nak jumpe aku akan try make it real la kan.

Sikit lagi nak merapu. Kitorang berbuka kat Italianis OU. Memang tak sedapp tapi banyak dan kenyang. Actually sedapp je, sebab kami ne masih perot melayu kuno, so tak dapek nak terima sangat la makanan Italian bagai neh. Tapi dessert die memang terbaek. Sedapp gile, sedap tapi xdapat nak abeskan sebab kitorang da melantak makan opening food penuh satu table. Tamak kekdahnya, konon dapat abeskan. Rase nak tapaw bawak balik je semua dessert tak abes tuh.

Lepas tu, sambung lagi celebrate bufday unna, HAPPY BUFDAY UNNA, We love u...Memang terbaek dan surprise dari Zaity. Aku mule-mule xingt gak da plan nk beli cake, pastu baru aku teringat balik. Sengal landak betol la. Si unna ne plak boley die blur-blur je mse mamat Filipin tu suh wish, kekdahnye terkejot sampai penyakit blur die menyerang balik. Pastu sedar-sedar die da tiup lilin sampai mamat Negro and Filipin tu kecoh duk tanya what ur wish.what ut wish. Kelako. Nan hadoor je, tema lagu kitorang ari tu what ur wish, macam2 btol. Yang Bufday Zaity dlu Whacha say..Tunggu lagu tema bufday Dila plak nanti.

Dengan perot gayut boncit boroi tu, sempat kitorang g window shoping, tapi xcukup mase, sebab punye la lame kami duk menapak dekat Italianis tu. Do enjoy our sememeh pice guys ..Xoxo..




Oke.Meriah tak makanan kami?Kalo nak cuba sila bawak duet RM50, dan pergi cari Kedai nama Italianis, tapi kalo jumpa tanda signboard Restoran Kahlel, Mamak stall anda xakan jumpe makanan kat atas ne.

psst..psst..mereka sahabat baek saya sampai mati



4 comments:

DyaClarey said...

wey..wey...cabut blk pic last tuh nmpk kembang.. ;p

Moumo said...

ye kan
sangat kembung
tape2 tu nk mnunujukkan penangan makan kat Italianis,
bhahaha (padahal memang kembung xpnh kuncup pn)

DyaClarey said...

alameks!. lupa nak fix background pic lovey2 tu. fening i tengok die scrol up down

Moumo said...

yeke?
ala u ne sje je taw..
mlm ne kne adjust blik smpai bg cntik..
pastu u rse heade i blog i de lh tmbh pape bg ceria x?
hee