Friday, October 1, 2010

Majlis Hari Raya CSF

Makan. Makan. Lam kepala korang pun wa tahu ade benda ne je kan. Rumah terbuka sana sini situ. Seme pun berebut nak uwat rumah terbuka. Kalo bukan raye tanak pun wat rumah terbuka. Patutnya rumah terbuka ne buwat sepanjang tahun. Baru meriah negara kita. Kedekot la dorang ne kan. Yang kita ne tak buwat rumah terbuka pun tape la sebab kite tak berapa nak hade duwet. Oke cukupla mukadimah.
Sedy la jugak jamuan raye ne sebab gambar aku tak banyak, xlaku, tade orang nak amik gambar aku, aku tak femes, aku tak suke interframe dan aku makan sorang-sorang kat meja sebab malu aku melantak banyak takot orang nampak. Cover la konon. Padahal seme orang pun makan banyak dan tak reti malu pun walau g amik makanan da 5 round. Perot sorang-sorang leh tengok cam cik gayah preggy 3 bulan. Sangat comel. Senyum sampai ke telinga jap. Bos kachak saya baca doa ye, saya suke sangat, sebab die nampak lagi kachak bace doa sambil senyum dan cool je.



Ada pakcik curik-curik amik gambar saya masa ne, ape motip die snap gambar mas saya tengah tunduk saya pun tak tahu, tension saya sebab tadapat nak show off jerawat saya kat dahi hari tu.

Haaa!!!

Tengok-tengok cik nab nak g tambah makanan lagi. Padahal makanan xluak lagi tu kat plate die. Memang gelojoh. Tu yang tade balak da dekat 2 tahun tu. Perangai tak senonoh, tade orang nak.

Para Manager

Tengok die snap mase saya tengah bukak mulut luas-luas. Kejis
Awek-awek CSF, seme pun meroyan berhias sakan. aku je besa. Sebab memang da chun sokmo
Kehkehkeh.





2 comments:

DyaClarey said...

anda begitu gelojoh mengejar n mkn food..bagus..haha

Moumo said...

sbb sy takot org laen balon sumee,
heee,
sy suke bile tgk sy gelojoh,
sy nmpk cute d situ.teeettt,
(ape kaitan tah)