Monday, April 11, 2011

Dasar Pak Arab, Bangela, Pakistan,India,Segala Yg dtg Merempat kat Malaysia

Ceer tengok tajuk post bukan main panjang. Aku kalau marah memang suke cakap laju laju. Elok la sangat, kene dengan geng geng makhluk pembelit menumpang yang tak sedar diri duduk kat Malaysia ne kan. Hari Sabtu lepas aku dengan family pergi Nilai. Bawak mama pergi jengjalan shopping carpet dengan langsir. Cite pasal carpet ne tak sah la kalau takde kaitan dengan pak pak arab berjambang, badan lonjong buncit dengan perangai gatal dia kan. Masa tengah tengah tawar harga tu ada pak Arab ne keturunan apa aku tak taw la. Memang gatal betol, tangan die boley merayap rayap kat pehe kakak aku. Ape lagi, kakak aku hangen la terus keluar kedai. Ada lagi sorang pak arab ne pergi gesel tangan die kat pehe aku. Cepat cepat la aku lari. Nasib baek aku pakai skirt, kalau tak rasa nak naek je kaki aku kat muke dia. Agak agak lekat tapak kasut aku kat muka dia, baru aku puas hati. Yang lagi sekor ne, boley plak maen usya usya aku sampai pergi dekat kereta kami. Aku rasa nak pinjam jengkaut kat tapak buat bangunan korek bijik mata sundal dia. Seram aku dengan dorang ne. Ew, geli mak. Korang perempuan watch out k dengan golongan PADI+PATI. (Pendatang Asing Di Izin + Pendatang Asing Tanpa Izin). Benci aku kat dorang ne.



p/s:


Teringat pulak dekat pak pak arab kat USM masa aku study dulu. Ramai betol nak ngusya aku, dekat ym la, dekat fesbuk la. Celah mana dorang dapat email aku pun tak tahu. Yang geng member member laki ada gak dua tiga orang jadi pak hangguk pak arab mintak kirim salam kat aku. Dasar bodoooooooooooooooo pendatang asing.

2 comments:

Nazatul shima said...

hahahaaa... sengal.. pak arab tu weyh..foreigner tuh..mu xmo ke?? hahaha..

ewww.,...GELI! hahaha..:D

Moumo said...

foreigner kalo jepun ke korea ke tingin gop aku.
kalo setakat pak arab bulus bulus bg fre pn aku dok mboh..
hahah

ewwww!!!