Thursday, April 28, 2011

Hippp Hipp Horey

Okey, kenapa tajuk entry ini sangat excited sampai rasa nak lompat dari floor 15 ke bawah. Saja nak mampos buwat keje gila kan. Hahaha...Aku gembira gila kot sebab mulai petang ne sampai hari rabu minggu depan aku bercuti dan bakal balik ke kampung untuk menghabiskan sisa-sisa cuti aku. Best kan? Sapa cakap balik kampung tak best sila hantuk kepala kat dinding empatpulohempat kali. Memang lupa daratan lautan arr orang tu. Aku walaupun orang cakap muka tak gaya orang Kelantan, muka orang KL, muka orang JB, tapi hakikat aku tetap orang ulu cerok di Kelantan sana. Orang arr cakap, bukan aku poyo sendiri cakap. Jangan nak hentam pulak. Balik ne banyak benda nak kene settle ne. Dan paling penting bendanya aku nak ziarah abah. Rindu kat dia taboleh nak cakap. Tiap-tiap hari duk nanges. Pastu dah janji nak teman mama lagi. Cop aku nak list kan aku nak buwat ape nanti balik rumah




  1. Ziarah arwah abah (Everyday)




  2. Pergi kenduri Emy kawen (Jumaat)



  3. Eh, kene hantar mama pergi kelas agama untuk buwat Haji (Sabtu)




  4. Mama cakap nak pergi seberang Thai. Jadi ke? (Isnin)




  5. Teman mama pergi KB **anak mikari kan aku? (Selasa)



  6. Settlekan perihal passport (Selasa)






Oke dah kot. Bye.







* Psssst, boyfriend kita nak datang ke kampung kita. Welcome home dear :)







4 comments:

puteri87 said...

wooaa..bf nak datang rumah..nk dekat tu ke jinjang pelamin..ngee..selamat bercuti ye..happy holiday dear! :)

eeqa~ said...

Wah2..jangan lupe jemput kalau jodoh panjang.. hehehe

Moumo said...

fid@

ne da second time die dtg
tade ape la.
sje singgah
da abes dah holidei

Moumo said...

eeqa@

kenduri kt KL nt i jmput u eh bebehahaha