Wednesday, October 27, 2010

CONTEST MORTAR BOARD: The Beauty In Ugly

Hola...Hola..
First time rasa rajin nak join contest. Semua ne sebab kawan saya yang bersungguh-sungguh tag, so tergerak hati nak join. Nama die Puteri Faridah. Sila klik link name dia untuk ke blog comel Saya Suka Mekap. Selain tu, saya hope lepas join contest ne, hope leh tambah friends kat alam maya neh. Must be fun kan. Xkesah pun menang ke tak. Saje-saje je..
Anyway contest tu name die CONTEST MORTAR BOARD: The Beauty In Ugly . Contest neh tutup 31 Oct 2010. So, moh kite para blogger ramai-ramai join.




Eh, lupe plak nak cakap.Contest tu mintak kita send picture masa konvo. Sume orang leh join, konvo tipu pun tape, janji pakai jubah and mortar board kan. Kekeke..Bukan orang taw pun kan. Cepat-cepat join, tak lame dah nak tutup contest ne.

Saya nak bagi pice konvo saya atas stage lah, yang len sume cam buruk je..Yang ne cam oke cikit la. Haha, kaki terkangkang ckit tu sila abaikan ye,


Saya nak tag cikit kawan-kawan rapat say. Jom bebes kite meriahkan contest kat blog edy neh. Hope korang menang. Good luck!!!!

1. Ayya gorgeous

2.Umi Nadiah comel

3. Dila cantik

4. Kak Lid ayu

5. Nia sweet

6. Eeqa cute

Belog saya xcomel, tapi hope korang dapat meriahkan blog saya and jom kita jadi kawan. :)

Loves


10 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join contest ni..tunggu keputusannya nnt..good luck..;)

puteri87 said...

hehe..good luck dear

ayya henrietta said...

Alaa mekla, ayya xgrad tp ade x ye, gamba yang pakai jubah. cm xde. nnt cari hehehe

Moumo said...

to edy:

hye,thnk you..!!!
n thk u sbb sudi jd follower i..

Moumo said...

to puteri:

hye beb,
aku arap ko menang..
ko kn sll mng contest.
ko mmg betuah n dis time aku nk ko mng ag
lebiu~

Moumo said...

to ayya:

bebe,
xpnh pkai jubah pnjam ke?
cpt cri bebe

puteri87 said...

hehe...Insyaallah...ko pun boleh menang gk..hehe :)

Moumo said...

to fid:

beb mne ko amik gambo bru letak tuh..
cntik gile..waaa....xaci
seyes..
mst mng pnye

Azwandy Bin Muhamad said...

Gudluck k..Hehe...

Moumo said...

Hye azwandy:

thnxs dude,u pn join eh?
good luck jgk..tehee :)