Thursday, November 25, 2010

Baru

Bukan nak cite beli br* baru okey, ne wa nak cite wa dapat laptop baru, dah dekat tujuh bulan wa kerja dengan TM, hari ne baru dapat laptop HP baru, cantik, elegent (eh betol x eja camne?), bergaya, muda, dan versatile. Oke sudah sudah a memuji duniavi semata dah.. Bongkak + perasan laptop tu kang. Tujuh bulan bebe wa tunggu, kalo kucing omputih, dah pandai makan spageti agaknye, kalo kucing melayu plak dah pandai cakap bahasa Jerman lam mase tujuh bulan neh. Nikmat hepi gile, minggu ne banyak benda baru wa dapat. Kehkeh.. Semangat baru, cita-cita baru dan juga azam baru. Bukan sama je ke tiga tiga neh. Tapi sume tu tipu je. Bahaha. Actually saya ada rambut baru, waist belt baru dan juga wedges baru. Yang ne voley percaya.


Tengok tuh, die sampai dengan penuh bergaya dan rahsia di dalam kotak coklat petak, malu la tu..comon comon baby



Ouch ouch tengok tu my hp baby,



Tara!!!!Omo..omo cuta~




Oke.Sudah. Boley benti mengila. Da 88 orang cakap aku gile, setiap orang ckp 11 kali, da berape juta kali tu, oke tipu jejuta.


Ta!! Thnxs TM
.
.
Eh cop cop. ne gamba perempuan gile macam xpnah jumpe laptop ade cam, jakuns.

4 comments:

E.d.Y said...

TM boleh request lappy model yg kita nak kan?

Moumo said...

ade jgk yg cmtu,
tp kt dprtmnt laen..

mcm kt dprtmnt i.
camane nk ckp eh
die by group ke ape tah
mcm group skrg mmg sume yg apply dpt hp
yg previous time, team yg apply dpt dell..

eeqa~ said...

wow! best2!!! hehehe~

owww.. rebond yer?? ececeh.. sajer jer xmaw ltak pic sweet2 kan takut laki org tergoda.. heheh

Moumo said...

best la,
i tgu 7 bulan taw nk dpt
xdpt yg best maw mengamok r

haha,
ahh.
beb sweet ke cm gitu
laki org xtergoda
datuk tua tade gg yg tergoda ye kot
kakakak