Tuesday, November 16, 2010

Genting Trip

Dah 4 5 tahun bercita-cita nak pegi genting. Nak rase ape yang besnye g Genting tu sebab bila taw membe-membe o sape sape je la da kapel Genting adalah destinasi wajib g bercuti berhoneymoon berasmara bermanje manje bergedix even bercumbuan sekalipun ngn awek o balak. Yeke? Konon-konon kalo xp sini xsweet la kan. Very the poyos oke. Actually ramai da lelaki buaya darat laki baek laki orang mak orang even bf orang ajk aku p Genting. Tapi aku tolak dengan rasa xrugi ape pun. Sebab kalo leh aku nak g Genting dengan kesayangan dan kechintaan aku. Dan kechintaan pertama yang telah membuka hati aku nak g Genting adalah Shida.
We went up around 10.30 malam. Saje nak menikmati suasana malam kat atas sane. Bukan nak maen pun. Kalo nk maen g ramai lagi menarik kot. Dengan hujan jalan basah berliku gelap kete 'rosak' sepanjang jalan tu la kami berdua redah. Almost 12 am kami sampai. Meriah sangat. Ramai lagi orang duk maen dating lepak kt kedai layan awek baju merah ketat beraksi lucah kat pub bergamba dan bershopping. Aku macam bukan kat Malaysia jap. Sebab sejuk kot dan sume orang pun bergaya cam duk kat Europe even sejuk beku masih tegar gegeh menayang tet*k dan pehe gebu. Haha!! Chinese kaya plak seme dak jinjit beg besar yang dipercayai duwet untuk berjoli judi.
Dalam kol 3 pagi kitorang turun sebab mata aku dah xtahan ngntok dan ase sejuk sangat. Sian Shida drive sorang turun sebab aku dah sampai ke Jepun dah. Die cakap aku nye penat sampai tido nganga luas sambil dengkur. Kekeke..

2 comments:

eeqa~ said...

NAK PEGI GENTING JUGAK!!!!!!!!!!!!!

sangat3 suke genting!

Jangan lupe post pics! :)

Moumo said...

bahaha
bebe dis is my first time oke
bes n quit fun la
next time i nk g siang nk try out all the games up there